Elçin Tün Koleji

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Elçin Tün Eğitim Kurumları, İzmir'in hiçbiryerinde bulamayacağınız çocuklarınızın severek ve güvenle eğitim alabilecekleri, yetenekleri doğrultusunda yönlendirildiği bir eğitim anlayışına sahiptir. Eğitim alanında yeni fakat özel öğretim bünyesinde denediğimiz yöntemleri okula taşıyoruz.

İLKOKUL

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Gizli kalmış yeteneklerinizi ortaya çıkarıp birlikte besleyebileceğimiz okul… Yeteneklerinize destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.

ORTAOKUL

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

"İyi ezber yapan değil, aykırı düşünen çocuk bilim insanı olur. Zira bilim, ezber yaparak değil, ezber bozarak ilerler

LİSE

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Hedef oluşturmadığın takdirde odağını kaybetmek çok olasıdır. Uzun vadeli hedefler oluşturmaksa, yönünü belirlemeni sağlar.

Elçin Tün Koleji'ni Yakından Tanıyın

EĞİTİMDE DEVRİM YAPIYORUZ

GELECEĞİN İŞ İNSANLARINI YETİŞTİRİYORUZ!

Deneyimli Öğretmen
YILLIK TECRÜBE
MEZUN

MEDYADA

ELÇİN TÜN KOLEJİ

“Yapamam” yerine “Ne yapabilirim?”, “Nasıl yapabilirim?” sorularının peşine düşen meraklı, heyecanlı, özgür düşünen, yaratıcı bireyleri yetiştirmek ana hedefimiz.